Anoval kao glavni spoznzor u humanitarnom veslačkom maratonu za pomoć Vukovarskim Leptirićima

Učenici 2a sportskog razreda SGDMP-a, škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u Zagrebu, 16.5.2023. organiziraju humanitarni veslački maraton. Cilj ovog događaja je prikupljanje financijskih sredstava za pomoć udruzi roditelja djece s poteškoćama u Vukovaru – Vukovarski Leptirići.

Događaj će se odvijati između 10h i 18h, a glavna atrakcija je veslački ergometar koji u niti jednom trenutku ne smije stati. Učenici sportskih razreda i članovi matičnih klubova učenika SGDMP-a izmjenjivat će se na ergometru tijekom cijelog dana. Za pristup veslačkom ergometru potrebno je donirati 0,5, 1 ili maksimalno 2 eura, a cilj je potaknuti što više djece na sudjelovanje.

Organizatori mole za podršku financijskom donacijom za svaki prijeđeni kilometar na ergometru, a donacije mogu iznositi 1, 2, 5 ili 10 eura po prijeđenom kilometru. Predviđa se da će sudionici zajedno prijeći oko 50 km.

Cjelodnevni rad na ergometru i ukupno prevaljena kilometraža bit će dokumentirani videom školske grupe za medijsku produkciju. Prikupljeni iznos iz humanitarne kutije i donacija bit će uplaćen na žiro račun Vukovarskih leptirića.

Glavni sponzor ovogodišnje humanitarne akcije je tvrtka Anoval Projekt d.o.o.